Hillie's Hondentrimsalon
Voor de volledige vachtverzorging van uw hond

BehandelingenTijdens de trimbehandeling wordt er voor elke hond de tijd genomen. Dit zorgt ervoor dat de hond zo min mogelijk stress ervaart wat ook direct een positief effect heeft op de volgende behandelingen. 
Mijn missie is dat uw hond vrolijk en relaxed de trimsalon weer uit wandelt en geniet van de behandeling. Hond blij, u blij, ik blij.Wassen en drogen
Bij een volledige behandeling wordt de hond altijd gewassen. Na het wassen wordt de vacht gedroogd met een "waterblazer". Dit is een krachtige föhn die het water uit de vacht blaast en het ook direct droogt.

Scheren
Met scheren brengen we de vacht in model met behulp van een tondeuse welke speciaal bedoeld is voor dieren. Met verschillende soorten scheerkoppen en opzetkammen kunnen we de gewenste lengte bepalen.

Knippen
Hierbij wordt de vacht in model gebracht door middel van een rechte, gebogen of een effileer schaar.


Puppytrim

Het is zover, u heeft een nieuwe pup in huis. Uw kleine pup groeit snel en is al snel toe aan een eerste trimbeurt "de puppytrim".
Dat kan het beste vanaf het moment dat hij of zij volledig is beschermd door vaccinatie, meestal is dat rond de 12 weken. De pup zit nu in een fase om alles te ontdekken. Het is erg belangrijk om ook vroeg naar de Hondentrimsalon te gaan. Uw pup kan dan alvast wennen aan alle geuren en geluiden in de salon.


Wij bieden uw hond een gratis puppybehandeling aan tot uw pup 4 maanden is, zodat uw hond kan kennis maken met de trimsalon en alle verschillende geluiden die daarbij horen. Uw pup wordt geborsteld en de nageltjes worden geknipt, de oogjes worden vrijgeknipt en mag tussendoor spelen en ontdekken, zodat het leuk wordt voor de hond om naar de trimsalon te gaan.
Voor advies of vragen kunt u altijd bij ons terecht. Deze kennismaking zal ongeveer een uur duren. De gratis behandeling geldt alleen als er een vervolgafspraak wordt gepland voor de eerste volledige trim van uw hond.

E-mailen
Bellen